helpon runebergintorttu airfryer resepti aloittelijoille 3

Hei ystävät! Tänään meillä on erityinen herkku, joka on täydellinen talvikuukausille: Runebergintorttu airfryer. Tämä perinteinen suomalainen leivonnainen, joka on nimetty kansallisrunoilijamme Johan Ludvig Runebergin mukaan, on helppo valmistaa airfryerissa.

Helmin Helpot Airfryer Reseptit tarjoaa sinulle yksinkertaisen ja selkeän ohjeen, jolla voit valmistaa tämän herkullisen leivonnaisen kotona. Joten, oletko valmis sukeltamaan suomalaiseen leivontaperinteeseen ja kokeilemaan jotain uutta ja herkullista?

1- Ravitsemukselliset tiedot

Runebergintorttu on herkullinen ja ravitseva jälkiruoka, joka sisältää noin 300 kaloria per torttu. Se on myös hyvä lähde proteiineille, kuituille ja monille vitamiineille ja mineraaleille, kuten B-vitamiineille ja raudalle.

2- Reseptin vaikeusaste

Tämä resepti on suunniteltu aloittelijoille, joten se on melko helppo seurata. Vaikka se vaatii joitakin erityisiä ainesosia ja vaiheita, selkeät ohjeet tekevät prosessista yksinkertaisen ja suoraviivaisen.

3- Valmistelu- ja kypsennysaika

Valmisteluun tarvitaan noin 20 minuuttia ja kypsennysaika on noin 15 minuuttia airfryerissa. Joten kaiken kaikkiaan tarvitset noin 35 minuuttia valmistaa tämän herkullisen jälkiruoan.

4- Tarvittavat ainesosat ja määrät 2 hengelle

Tarvitset seuraavat ainesosat:

  • 100g voita
  • 100g sokeria
  • 1 muna
  • 200g vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 50g mantelijauhetta
  • 50g korppujauhoja
  • 1 dl kermaa
  • 2 rkl rommia tai arrakkiaromia
  • Runebergin tortun kuorrutus: 50g tomusokeria ja 1 rkl vettä

5- Tarvittavat välineet ja materiaalit tämän ruoan valmistamiseen ja kypsentämiseen

Tarvitset seuraavat välineet:

  • Airfryer
  • Sekoitusastia
  • Mittakuppi
  • Sekoitin tai sähkövatkain
  • Muotti Runebergin torttujen muotoiluun

6- Tämän reseptin tekemisen edut ilmavirtauun perustuvalla friteerauslaitteella

Airfryerilla valmistettaessa Runebergin tortut ovat terveellisempiä, koska ne vaativat vähemmän öljyä kuin perinteiset friteerausmenetelmät. Lisäksi airfryer kypsentää tortut tasaisesti ja tekee niistä rapeita ulkopuolelta ja pehmeitä sisältä.

7- Yksityiskohtainen askel askeleelta ohje, kuinka tehdä Runebergintorttu airfryerissa

1. Aloita sulattamalla voi ja anna sen jäähtyä.
2. Sekoita sokeri ja muna keskenään.
3. Lisää jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, mantelijauhe ja korppujauhot. Sekoita hyvin.
4. Lisää kerma, rommi tai arrakkiaromi ja sulatettu voi. Sekoita, kunnes taikina on tasainen.
5. Muotoile taikina Runebergin tortun muotoon ja laita ne airfryeriin.
6. Kypsennä 180 asteessa noin 15 minuuttia.
7. Valmista kuorrutus sekoittamalla tomusokeri ja vesi. Levitä kuorrutus jäähtyneiden torttujen päälle.
8. Nauti herkullisista Runebergin tortuista!

Helmin vinkit tälle reseptille

Runebergintorttu airfryer on täydellinen herkku talvikuukausille, erityisesti Runebergin päivänä. Se sopii hyvin yhteen lämpimän kaakaon tai kahvin kanssa. Voit myös kokeilla sitä vaniljajäätelön kanssa, joka tuo mukavaa kontrastia tortun mausteisiin.

Toivottavasti nautit tästä reseptistä yhtä paljon kuin minä. Jos pidit siitä, ole hyvä ja jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa. Näin voit auttaa muita löytämään tämän herkullisen ja helpon reseptin. Kiitos tuestasi!

5/5 (1 Review)

Jaa meidän resepti ystävillesi sosiaalisen median kanavilla, jos pidit siitä.

Muita Reseptejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *